Ліга Європи, 1-й тур

Мальме – Рейнджерс – 0:2

Голи: Байрамі, 2, Маккосленд, 76

Фенербахче – Рояль Уніон СЖ – 2:1

Голи: Союнчу, 26, Берджесс, 82 (автогол) – Сайкс, 94

Рейнджерс, з яким Динамо грало у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, зустрічалось на виїзді з Мальме. Проте, гра на чужому полі не завадила шотландському клубу забити швидкий гол вже на 2-й хвилині. Байрамі забив у порожні ворота, зігравши на добиванні після помилки господарів. Мальме змогло відквитати один м'яч, але гол скасували через положення поза грою.

Подвоїти рахунок Рейнджерс вдалося на екваторі другого тайму – спершу Маккосленд влучив у стійку, але м'яч відлетів прямо у ворота.

У паралельному матчі Фенербахче обіграв Уніон. Господарям гри вдалося забити першими на екваторі першої 45-хвилинки. Уніону нічого не вдавалося створити в цьому матчі і під завісу основного часу Берджесс взагалі відзначився автоголом. Це сталося тоді, коли його команда залишилась у меншості після вилучення Макаллістера.

Варто зазначити, що і Фенербахче опинився у меншості на 90-й хвилині після того, як Осаї-Семюел отримав дві жовті картки за 3 хвилини, збивши суперника у підкаті. Друга його картка спричина пенальті, але кіпер відбив. Проте, Сайкс миттєво зіграв на добиванні і таки відквитав один м'яч.