Арсенал і Мілан серйозно цікавляться кандидатурою 26-річного вінгера "синьо-жовтих" та вже спілкувалися з його оточенням. Про це повідомляє AS.

Обидва ці клуби як і Жирона наступного сезону зіграють у Лізі чемпіонів. Для Віктора Циганкова це важливо, оскільки він хоче виступати у єврокубках. Тоттенхем також взяв українця на олівець, але ця команда наступної кампанії гратиме у Лізі Європи.

Зі свого боку Жирона намагатиметься усіма силами втримати Циганкова. У січні каталонці вже намагалися продовжити контракт та збільшити клаусулу. Вінгер не пішов на це, оскільки хотів сконцентруватися на своїх виступах. Наразі Віктор Циганков готується до Євро-2024. Успіх на міжнародній арені може посприяти його трансферу.

Зазначається, що наставнику Арсенала Мікелю Артеті подобається стиль гри українця. Коуч вважає, що він міг би ідеально влитися до "канонірів".

Нагадаємо, контракт Циганкова з Жироною розрахований до 2027 року. Клаусула гравця начебто становить 30 мільйонів євро. У минулому сезоні півзахисник провів 30 матчів за каталонців в Ла Лізі, відзначившись 8 голами та 7 асистами.