Колишній гравець збірної Німеччини наразі повернувся на батьківщину предків – у Польщу, де захищає кольори Гурніка. Водночас з цим Лукас Подольскі встигає розвивати свій бізнес, повідомляє The Sun.

Через два роки після відходу з Арсеналу, у 2017-му, він створив у рідному Кельні бренд морозива Ice Cream United. Вже за рік у місті відкрився його перший заклад з кебабами Mangal Doner. Наразі у власності чемпіона світу-2014 вже близько тридцяти закладів зі стрит-фудом по всій Німеччині, а ще – музичний фестиваль, спортивний центр і футбольний турнір для екс-гравців, зірок і вболівальників.

Бізнес допоміг Лукасу Подольскі збільшити свій капітал до 177,5 мільйонів фунтів стерлінгів. У цю суму входять також його заробітки на футбольному полі. В Арсеналі німець свого часу був одним з найбільш високооплачуваних гравців, заробляючи 100 тисяч на тиждень.

Ікона футболу "горить" власною справою поза полем. У одному з інтерв'ю він емоційно висловився про ціни у своїх закладах: "У McDonald's ви заплатите за меню стільки ж, скільки у моїх закладах. Або навіть більше. Але там їжа як лайно – неякісна".