АПЛ, 22-й тур

Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед – 3:4

Голи: Сарабія, 71, Кілман, 85, Нету, 90+5 – Рашфорд, 5, Гейлунд, 22, Мактоміней, 75, Мейну, 90+7

У першому турі матч між командами завершився з рахунком 1:0 на користь "червоних дияволів". Однак тоді МЮ боровся за медалі, а от "вулвз" пленталися в кінці турнірної таблиці. Тепер команди розташовуються близько в чемпіонаті Англії.

Вже на старті зустрічі Рашфорд вловив момент, коли воротар вийшов з воріт, і відкрив рахунок. Варто зауважити, що напередодні нападник загуляв на вечірці в Белфасті, через що пропустив тренування.

Ще до перерви Гейлунд подвоїв перевагу гостей завдяки чудовій передачі Люка Шоу. А от господарі поля майже ніякої небезпеки створити не змогли.

По перерві "вулвз" ледь не оформили камбек. Спочатку Сарабія успішно реалізував пенальті, але надію на те, щоб швидко зрівняти рахунок розвіяв гол Мактомінея. На 85-й хвилині відзначився захисник Вулверхемптона українського походження Макс Кілман. До слова, англієць має український паспорт та навіть міг виступати за нашу національну команду.

В компенсований час відзначилися обидві команди – спочатку Нету подарував надію на нічию, а потім 18-річний Мейну накрутив кількох гравців Вулверхемптона і зажбурнув шкіряного. У підсумку "червоні дияволи" здобули перемогу з рахунком 4:3 і розташувалися на 7-му місці АПЛ з 35-ма балами в аткиві. Вулверхемптон не змінив позиції – 11 сходинка та 29 очок. Очолює таблицю Ліверпуль (51).