АПЛ, 22-й тур

Астон Вілла – Ньюкасл – 1:3

Голи: Воткінс, 71 – Шер, 32, 36, Морено, 52 (аг.)

Крістал Пелас – Шеффілд Юнайтед – 3:2

Голи: Езе, 17, 27, Олісе, 67 – Бреретон-Діас, 1, Макейті, 20

Сенсація нинішнього сезону АПЛ Астон Вілла зазнала поразки від Ньюкасла, в якого все не так весело – в останніх 7 матчах він програвав 6 разів. Та ще в першому таймі дубль Шера зробив значний відрив між командами. Фабіан, до слова, нещодавно продовжив контракт із "сороками".

По перерві Морено пробив повз власного воротаря, збільшивши розрив до 3 голів. Господарі поля помітно додали і на 71-й хвилині таки змогли відквитати бодай гол – відзначився Воткінс. Згодом він відзначився вдруге, подарувавши надію на камбек, але арбітр швидко припинив святкування, зафіксувавши офсайд.

Крістал Пелас таки здолав Шеффілд Юнайтед, влаштувавши справжню гольову перестрілку. Бреретон вивів гостей вперед ще на 1-й хвилині матчу, проте згодом відповів Езе. Далі відзначився Макеті, однак Езе і тут зміг зрівняти рахунок. Крапкою в поєдинку став гол Олісе на 67-й хвилині.

Нагадаємо, що лідером чемпіонату Англії є Ліверпуль, в активі якого 48 балів. Астон Вілла розташувалася на 4-му місці (43 бали), а Ньюкасл піднявся на 7-му сходинку (32).