Кубок Англії, 1/32 фіналу, матчі клубів АПЛ

Сток Сіті – Брайтон – 2:4

Голи: ван Хекке, 16 (авт), Бейкер, 63 (пен) – Еступіньян, 45+6, Данк, 52, Жоау Педро, 71, 80

Гіллінгем – Шеффілд Юнайтед – 0:4

Голи: Осула, 14, 39, Макейті, 83, 88

Квінз Парк Рейнджерс – Борнмут – 2:3

Голи: Армстронг, 40, Дайкс, 42 – Тавернієр, 48, Мур, 58, Клюйверт, 69

Суонсі – Моркам – 2:0

Голи: Патіно, 47, Єйтс, 87

Мідлсбро – Астон Вілла – 0:1

Гол: Кеш, 87

Челсі – Престон – 4:0

Голи: Броя, 58, Сілва, 66, Стерлінг, 69, Фернандес, 88

Брайтон і Сток Сіті влаштували перестрілку з 6 голами. Команди охоче віддавали перевагу з рук в руки, допоки Жоау Педро дублем не прибив представника Чемпіоншипу.

Шеффілд Юнайтед йде на дні АПЛ, тому залишається знущатися з менш статусних суперників у Кубку. "Клинки" з рахунком 4:0 розбили Гіллінгем, який виступає в четвертому дивізіоні.

Ілля Забарний лише вдруге у нинішньому сезоні опинився поза стартом Борнмута і дивився на жалюгідний тайм партнерів проти КПР. "Вишні" примудрилися пропустити 2 голи від передостанньої команди Чемпіоншипу. Втім, по перерві стався яскравий камбек за 21 хвилину. Забарний вийшов на кінцівку і допоміг Борнмуту втримати прохід до наступного раунду.

Микола Кухаревич отримав "крихти" ігрового часу від тренера Суонсі, коли вже все було вирішено. "Лебеді" після перерви змогли двічі пробити Моркам – команду Ліги 2.

Вілла ризикувала стати єдиним представником АПЛ, який сьогодні не гарантував собі прохід. Метті Кеш на 87-й хвилині "розмочив" ворота Мідлсбро і позбавив Унаї Емері думок про зайвий матч в календарі.

Михайло Мудрик вийшов у основі Челсі та разом з партнерами не міг нічого вигадати проти оборони Престона, яка навіть на рівні Чемпіоншипу вважається "дірявою". Промова Маурісіо Почеттіно в перерві надихнула лондонців на розгром суперника за 11 хвилин.

Все розпочав саме Мудрик, який "вигриз" м'яч у карному майданчику Престона і покотив Гюсто. Француз ідеальною подачею знайшов голову Брої – 1:0. Незабаром вже сам Мудрик віддавав на "стовпа", але тому забракло точності.

На жаль, саме в момент "спалаху" Почеттіно зняв Михайла з поля. Челсі знищив Престон і без українця. Сілва замкнув кутовий, Стерлінг розкішно виконав штрафний, Енцо заштовхав м'яч з кількох метрів – 4:0.