33-річний півзахисник вирішив завершити виступи за національну збірну Вірменії. Про це футболіст повідомив у Instagram.

"Дорогі друзі, пам’ятаю, коли я вперше одягнув футболку національної збірної, це було в товариському матчі проти Панами, пам'ятаю перший гол за збірну, у відбірковому матчі чемпіонату світу проти Естонії. Я хотів вигравати кожен крок у своїй кар’єрі, як би важко це не було. Для мене була честь грати за свою країну протягом останніх 15 років, а тим більше бути капітаном протягом останніх 6 років.

Після 95 матчів за збірну, наполегливої ​​роботи, пристрасті та безпрецедентних злетів і падінь на шляху, представляючи свою країну на полі, я прийняв рішення завершити свою міжнародну кар’єру у збірній Вірменії. Я прийшов до такого рішення після моєї останньої гри проти Німеччини в листопаді. Я вважаю, що настав правильний час. Я дав усе, що міг дати своїй збірній. Тому в найближчі роки я буду повністю зосереджений на клубній кар’єрі.

Моє футбольне гніздо сплелося у Вірменії, на моїй батьківщині, і я назавжди буду вдячний кожній людині, яка мене підтримувала, яка мене тренувала, з ким я грав і яка сприяла моєму розвитку як футболіста і як особистості. Успіхів моїй збірній!" – написав Мхітарян.

Додамо, що футболіст виступав за збірну Вірменії з 2007 року. За цей час він провів 95 матчів, в яких забив 32 голи.