Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 6

Уніон Берлін – Реал – 2:3

Голи: Фолланд, 45+1, Крал, 85 – Хоселу, 61, 73, Себальйос, 89

Нереалізований пенальті: Модріч, 45 (голкіпер)

Наполі – Брага – 2:0

Голи: Саатчі, 9 (аг), Осімхен, 33

Реал, якому в цьому матчі вже не потрібно було нічого після дострокового виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, видав емоційний поєдинок проти берлінського Уніону.

Так, наприкінці першого тайму мадридці не реалізували пенальті. Переграти голкіпера господарів Реннова не зміг Модріч. І вже через атаку данський воротар вибив просто м'яч уперед, але Фолланд із партнером виграли верхову боротьбу і з зони пенальті вже німець з ігрового моменту переграв Кепу. Нагадаємо, що Андрій Лунін провів поєдинок на лаві запасних.

Реал на це відповів голом Хоселу в середині другого тайму. А менше, ніж за 5 хвилин іспанець уже оформив дубль. У кінці матчу команди обмінялися голами. Спочатку Крал дав надію німецькій команді. Але Себальйос швидко повернув перевагу королівському клубу.

У підсумку 3:2 перемога Реала, який виграв усі матчі в груповому етапі та набрав 18 очок і з першого місця вийшов у плей-офф. А от Уніон у дебютному сезоні залишився поза єврокубками навесні.

Другу путівку від квартету С здобув чинний чемпіон Італії Наполі. У вирішальному поєдинку неаполітанці вдома розбили Брагу в очному поєдинку за останню путівку в наступний раунд.

Вже у дебюті матчу Саатчі відправив м'яч у ворота Браги, записавши до пасиву автогол. А на 33 хвилині Осімхен так приймав м'яч після прострілу з лівого флангу, що вдалося забити. Нігерійський нападник лівою ногою так обробив снаряд, що останній відскочив у праву ногу і після того перелетів над голкіпером, який уже постелився по газону. Відтак, досить дивним голом Віктор поставив крапку в матчі –2:0 – і приніс Наполі путівку в плей-офф Ліги чемпіонів.

Наполі набрав 10 очок і посів друге місце в групі С. Брага із 4 пунктами навесні продовжить боротьбу в Лізі Європи.