Ліга Європи. Група G. Тур 5

Хеккен – Байєр – 0:2

Голи: Боніфейс, 14, Шик, 74

Мольде – Карабах – 2:2

Голи: Еріксен, 82, 87 – Жунінью, 12, Мустафазаде, 90+5

Німецький Байєр просто розніс групу G у Лізі Європи. "Фармацевти" під керівництвом Хабі Алонсо, якого медіа сватають у наступники Карло Анчелотті на чолі Реала, переміг у всіх п'яти матчах єврокубку.

У передостанньому турі німці в гостях розібралися зі шведським Хеккеном. Вже на 14 хвилині відкрив рахунок голеадор Байєра у цьому сезоні нігерійський нападник Віктор Боніфейс. А крапку поставив у другому таймі чех Патрік Шик.

У іншому матчі квартету G азербайджанський Карабах розписав мир із норвезьким Мольде. Відкрив рахунок на старті поєдинку Жунінью. Та в кінці гри Крістіан Еріксен, але не данський, а норвезький, оформив дубль за 5 хвилин. На це гості відповіли голом Мустафазаде вже майже перед фінальним свистком – 2:2.

У підсумку Байєр здобув 15 очок і беззаперечно виграв групу Ліги Європи, перемігши у всіх матчах. А от Мольде і Карабах всю інтригу відклали на заключний тур. В обох команд по 7 балів. Але в азербайджанців перевага в особистих зустрічах. Додамо, що євровесну одидві команди собі вже забезпечли і тільки визначать, хто зіграє у Лізі конференцій. Це питання клуби вирішать заочно.