Ліга чемпіонів. Груповий етап

Група D

Бенфіка – Інтер – 3:3

Голи: Маріу, 5, 13, 34 – Арнаутовіч, 51, Фраттезі, 58, Санчес, 72 (пенальті)

Вилучення: Сілва, 86 (Бенфіка)

Реал Сосьєдад – РБ Зальцбург – 0:0

Група А

Баварія – Копенгаген – 0:0

Бенфіка втратила перемогу над Інтером. На старті лісабонські "орли" видали феєричні три голи – усі пішли в актив ветерана Жоао Маріу. Однак підопічні Сімоне Індзагі зіпсував свято господарям. Марко розпочав камбек на 51-й хвилині. Далі Фраттезі скоротив до мінімуму, а Санчес з пенальті повернув паритет на табло.

Анатолій Трубін, який вийшов на поле з перших хвилин, попри три пропущені м'ячі провів далеко не найгірший матч – 5 сейвів, 0.29 Goals prevented та 7.4 бала від Sofascore. Під завісу матчу "орли" ще й залишились у меншості. Сілва грубо сфолив проти суперника і отримав пряму червону. Інтер міг забивати більше та виривати три очки, однак не реалізував свої моменти.

У паралельному матчі групи D Реал Сосьєдад розписав нічию з РБ Зальцбург. Вперше за останні 25 років гру Ліги чемпіонів відсудив український арбітр Микола Балакін. Отже, Інтер і Сосьєдад набрали 11 очок та лідирують в групі. Ред Булл йде третім з 4 очками, а Бенфіка – на дні з 1 балом, але все ще зберігає шанси на Лігу Європи.

У групі А немотивована Баварія, яка вже гарантувала собі вихід у 1/8 фіналу, розійшлася внічию з Копенгагеном. У "мюнхенців" було більше шансів здобути 3 очки (0.82 xG). Однак Тель, Мюллер, Сане і Кейн відзначились нечуваним марнотратством.

Баварія – 13 очок, Копенгаген і Галатасарай – 5, Манчестер Юнайтед – 4.