Мудрик відреагував на слова воротаря збірної Італії Джанлуїджі Доннарумми щодо пенальті. Нагадаємо, що на 90+3 хвилині хавбек італійців Браян Крістанте необачно зіграв у своєму штрафному майданчику проти Михайла. Однак рефері зустрічі Хесус Хіль Мансано не побачив "криміналу" в діях гравця Роми. І не призначив одинадцятиметровий удар у ворота "скуадри".

У сторіз свого Instagram Михайло Мудрик висловив подяку Джанлуїджі Доннаруммі. А також відзначив його гру в поєдинку зі збірною України. І привітав із завоюванням прямої путівки у фінальну частину Євро-2024.

"Доннаруммо, ти добре зіграв, вітаю з виходом на Євро", – написав Михайло Мудрик на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що Україна завершила кваліфікацію Євро-2024 на третій сходинці в турнірній таблиці групи С. І тепер зіграє у плей-офф за додаткову путівку на континентальну першість. "Синьо-жовті" потраплять у "фінал чотирьох" дивізіону А або В Ліги націй за підсумками жеребкування. Потенційними суперниками у дивізіоні В для нашої збірною стануть Боснія та Герцеговина й Ізраїль, а також Фінляндія чи Ісландія. У елітній групі підопічні Сергія Реброва можуть зустрітися з Польщею та Естонією, або ж Уельсом чи Хорватією.