"Займалися на трохи слизькому полі, влучали небагато, але все це те, що потрібно для відпрацювання ударів. Як голкіпер скажу, що наші гравці, які їх наносили, всі в повній готовності. Вправно виконували. Хто саме? Не скажу, адже було дуже багато ударів, і я не звертав на це уваги.

Зараз уже багато тактичних занять, відпрацьовуємо безліч деталей. Не розкриватиму секретів, але сподіваюся, що вони спрацюють у матчі. Іде інтенсивна робота, хлопці викладаються на всі сто. Всі спілкуються між собою, підказують один одному. Так легше готуватися, і багато хто кажуть, що це половина справи. Якщо на полі важко, а тобі підказують щось, стає краще.

Багато хлопців приїхали з Європи, де нещодавно забили м’ячі, тому перебувають у гарному настрої перед відповідальною грою. Щодо збірної Італії, то якщо взяти її склад, там усі зіркові гравці. Вони постійно виступають на топ-рівні. Це дуже сильна команда, і нам слід добре на неї налаштуватися.

У нас у голкіперському цеху збірної конкуренція на високому рівні. Але я вважаю, що так і має бути. Це здорове явище. А вирішуватиме все, звичайно, тренер", – сказав Різник для УАФ.

Нагадаємо, Україна зіграє з Італією 20 листопада в Леверкузені (Німеччина) на стадіоні Бай-Арена, початок о 21:45 за Києвом.