На Італію чекають два матчі – проти Північної Македонії (17 листопада) та збірної України (20 листопада). Обидва поєдинки стартують о 21:45 за київським часом. Проте італійці мають серйозні кадрові проблеми.

Центральний захисник Алессандро Бастоні під час тренування отримав розтягнення мʼязів правої ікри, повідомляє прес-служба національної команди. Його відправили додому, а в розташування збірної викликали представника Роми – Джанлуку Манчіні. Адже обстеження показало, що Бастоні не встигне відновитися.

Також голкіпер Гульєльмо Вікаріо підхопив лихоманку. Спаллетті до табору запросив воротаря Аталанти Марко Карнессекі. Раніше стало відомо, що Італія не може розраховувати на таких футболістів через травми: Алекса Мерета (Наполі), захисників Рафаеля Толої (Аталанта) і Давіде Калабрії (Мілан), а також півзахисника Мануеля Локателлі (Ювентус).

Нагадаємо, перед фінальним циклом відбору на Євро-2024 "синьо-жовті" володіють перевагою над Італією у три очки, однак команда Спаллетті ще має матч у запасі. Якщо "Скуадра Адзурра" переможе Північну Македонію, то команді вистачить нічиєї зі збірною України, аби взяти путівку на Євро-2024.