ЛЧ. Груповий етап. Тур 2

Група G

РБ Лейпциг – Манчестер Сіті – 3:1

Голи: Опенда, 48 – Фоден, 25, Альварес, 79, Доку, 90+2

Црвена Звезда – Янг Бойз – 2:2

Голи: Ндіайє, 37, Букарі, 88 – Угрініч, 48, Іттен, 60 (пен.)

Група E

Селтік – Лаціо – 1:2

Голи: Фурухасі, 12 – Весіно, 29, Педро 90+6

Манчестер Сіті здобув вже другу перемогу у груповому етапі. Напередодні підопічні Гвардіоли розібралися з Црвеною Звездою (3:1), а сьогодні перемогли РБ Лейпциг. Фоден вивів "містян" вперед та підкреслив перевагу гостей на полі. Проте по перерві РБ Лейпциг розігнав контратаку, Опенда вийшов на побачення з голкіпером та розстріляв ворота.

Холанд мав хороший шанс відзначитися, але пробити Бласвіха не зміг. Ман Сіті продовжив затискати суперника до власних воріт і нарешті Хуліан Альварес відзначився красивим ударом у дальню девʼятку. Фінальну крапку у матчі поставив Доку.

У паралельному матчі групи Црвена Звезда приймала Янг Бойз. Господарі вийшли вперед на 35 хвилині. Ндіайє поцілив у порожні ворота після прострільної передачі Букарі. Угрініч зрівняв шанси команд, перекинувши мʼяч за спину голкіперу. Невдовзі Іттен реалізував пенальті. У додатковий час Букарі до асиста у свій актив записав ще й гол. Арбітр зафіксував нічию.

Натомість Селтік поступився Лаціо. Команди обмінялися голами у першому таймі. Фурухасі отримав мʼяч у карному майданчику та холоднокровно відправив його у сітку. Весіно відповів на це результативним ударом після скидки Романьйолі. Вже під завісу другого тайму Пальма міг виводити Селтік вперед, але арбітр скасував гол через офсайд. Натомість Педро своїм шансом скористався та приніс перемогу Лаціо.