Бундесліга. Шостий тур

Хоффенхайм – Борусія Д – 1:3

Голи: Крамаріч, 25 (п) – Фюлькруг, 18, Ройс, 45+3, Райєрсон, 90+5

Вилучення: Бенсебаїні, 71 (Борусія Д)

"Джмелі" вийшли вперед на 18-й хвилині. Захисник господарів Брукс вкрай невдало прийняв м'яч на груди після вводу з ауту, і той опинився у Брандта. Вінгер відпасував на Фюлькруга, а нападник зблизька розстріляв ворота суперника – 1:0.

Однак Хоффенхайм майже миттєво відновив статус-кво. Хуммельс "привіз" пенальті, грубо сфоливши проти Крамаріча у власному штрафному. Вирок арбітра взявся виконувати сам хорватський форвард і розвів воротаря та м'яч по різних кутах – 1:1.

Дормундці таки вішли на перерву у статусі фаворитів. Уже в компенсований час їх вивів уперед Ройс – чудовий подарунок йому зробив голкіпер опонентів, який вибив м'яч прямо під ноги Марко.

У другому таймі Фюлькруг ледь не записав у свій пасив автогол: м'яч зрикошетив від форварда і летів у ворота Борусії Д. Втім, просвистів над поперечкою.

На 71-й хвилині "джмелі" залишилися в меншості: другого "гірчичника" вхопив Бенсебаїні. Однак це не завадило дортмундцям забити ще раз – у компенсований час відзначився Райєрсон.

3:1 – Борусія Д здобуває переконливу перемогу та очолює Бундеслігу (14 залікових балів). Хоффенхайм розташувався на шостій сходинці (12 очок).