Кубок англійської ліги. 1/16 фіналу

Астон Вілла – Евертон – 1:2

Голи: Камара, 84 – Гарнер, 15, Калвер-Льюїн, 50

Блекберн – Кардіфф – 5:2

Голи: Гарретт, 13, Сігурдссон, Моран, 49, 54, Маркандей, 69 – Робінсон, 18, Етете, 45+3

Борнмут – Сток Сіті – 2:0

Голи: Соланке, 51, Ротвелл, 54

Брентфорд – Арсенал – 0:1

Голи: Нелсон, 8

Евертон здолав Астон Віллу. Український захисник Віталій Миколенко вийшов на поле у стартовому складі. Попри перевагу господарів у володінні м'ячем, підопічним Шона Дайча вдалося забити вже на 15-й хвилині – відзначився Гарнер. На старті другого тайму Миколенка замінив Янг. Через декілька миттєвостей Калвер-Льюїн подвоїв перевагу "ірисок". Під завісу дуелі Камара все ж зміг відквитати один гол.

Блекберн розгромив Кардіфф. У першому таймі команди влаштували гольову перестрілку. Рахунок відкрили господарі – відзначився Гаретт. Та вже за декілька миттєвостей гості відповіли голом Робінсона. Згодом Етете відновив паритет. По перерві Моран оформив дубль і вивів господарів вперед. Крапку в поєдинку поставив гол Маркандея.

Борнмут "всуху" обіграв Сток Сіті. Ілля Забарний вийшов на поле зі старту і провів на полі всю гру. У першому таймі глядачі так і не побачили м'ячів – у володінні м'ячем мінімально переважали господарі. Соланке на старті другого тайму все ж розмочив рахунок. Через декілька хвилин Ротвелл подвоїв перевагу. До кінця зустрічі більше жодній з команд не вдалося забити.

Арсенал мінімально здолав Брентфорд. "Канонірам" вдалося забити швидкий гол: Нелсон відгукнувся на передачу Нкетіа та забив єдиний гол дуелі. Після цього команди знову обмінялися небезпечними моментами, але обидва кіпери чудово впорались. Олександр Зінченко з'явився на полі на 69-й хвилині. До кінця матчу жодній з команд так і не вдалося змінити рахунок.