Ліга конференцій. 1/16 фіналу

Лестер – Раннерс – 4:1

Голи: Ндіді, 23, Барнс, 49, Дака, 54, Дьюсбері-Хол, 74 – Гаммерсгей-Містраті, 45

Марсель – Карабах – 3:1

Голи: Мілік, 40, 44, Пайє, 90+2 – Каді, 85

Селтік – Буде-Глімт – 1:3

Голи: Маеда 79 – Еспехорд, 6, Пеллегріно, 56, Ветлесен, 82

Спарта Прага – Партизан – 0:1

Голи: Меніг, 78

Лестер вдома без проблем розібрався з Раннерсом. Ндіді відкрив рахунок на 23-й хвилині. Втім ще до перерви Гаммерсгей-Містраті відновив паритет. У другій половині Барнс знову вивів "лисів'' вперед, а Дака та Дьюсбері-Хол довели рахунок до непристойного. Підсумковий результат – 4:1.

Марсель у рідних стінах переміг Карабах. Мілік у першому таймі оформив феєричний дубль протягом 5-и хвилин. У другій половині командам довго не вдавалося забити. На 85-й хвилині Каді (Карабах) скоротив відставання, однак під завісу гри Дімітрі Пайє поставив крапку у матчі.

Селтік програв Буде-Глімту. Норвежець Еспехорд оформив швидкий гол вже на 6-й хвилині. По перерві Пеллегріно подвоїв перевагу європейської сенсації. Маеда (Селтік) ненадовго скоротив відставання, однак Ветлесен знищив шанси клуба із Глазго відігратись – 1:3.

Спарта Прага мінімально поступилась Партизану. Меніг забив єдиний гол у матчі на 78-й хвилині. Під завісу гри суперники влаштували побоїще. "Гірчичники" отримали одразу три гравці – Крейчі, Терзіч та Вуячіч.