Суперники розпочали без традиційної розвідки. Інтенсивний і вертикальний футбол "нерадзуррі", очевидно, здивував команду Клоппа, яка помітно нервувала на старті поєдинку. Розгубленістю гостей ледь не скористався Лаутаро, вистріливши з лінії штрафного поруч з ближньою стійкою.

У перші 15 хвилин мерсисайдці запам'яталися двома напівмоментами у Тьяго і Мане, а найкращу нагоду відкрити рахунок втратив Чалханоглу. Турецький хавбек з гострого кута пробив у поперечку. Обидві команди буквально пролітали центр поля, однак Інтер виглядав цікавіше: по-доброму агресивний відбір, хороші комбінації, блискучий пресинг від тандему Брозовіч-Відаль.

У першому таймі забракло найголовнішого – голів. Ба більше, ні Інтер, ні Ліверпуль не спромоглися бодай раз влучити у рамку (3:8 за ударами).

Намагаючись підсилити атаку, Клопп вже у перерві замінив Жоту на Фірміно. Проте пожежі регулярно спалахували саме у британських володіннях. Відаль двічі затягнув з ударом, а Перішіч не знайшов на дальній стійці Лаутаро.

"Червоні" відповіли... потрійною заміною. Луїс Діас, зокрема, дебютував за Ліверпуль в ЛЧ. Колумбійський вінгер вийшов на поле замість непомітного Мане, а вже через кілька хвилин міг забивати. Удар екс-лідера Порту з лінії воротарського заблокував Шкріняр.

З появою 50-мільйонного новачка гості почали діяти гостріше. Зрештою вони повністю перехопили ініціативу, тоді як Інтер перейшов на гру другим номером. Джеко забив з метрового офсайду, а згодом запоров ще одну перспективну контратаку.

На 75-й хвилині у Клоппа спрацювали зміни. Фірміно відгукнувся на подачу Робертсона з кутового і більярдним ударом головою переграв Хандановіча. А крапку в матчі поставив Салах, який опинився першим на відскоку. 2:0 – Ліверпуль робить гігантський крок до чвертьфіналу ЛЧ.