Пара почала зустрічатися у 2019-му. Вперше закоханих помітили на весіллі Серхіо Рамоса та Пілар Рубіо в Севільї. Проте ці стосунки добігли свого кінця, повідомляє Eldesmarque.

Це літо Марта та Серхіо провели окремо. Відеоблогерка сама зʼявилася на весіллі Маркоса Льоренте, а потім відпочивала на Ібіці. Як тільки дівчина покинула острів, туди приїхав Регілон. Вони вже багато тижнів не постили спільних фото у соціальних мережах. Ймовірно, про цей факт іспанська модель розповість у своєму документальному фільмі, який вона зараз знімає.

Ходять чутки, що Марта зблизилася з зіркою Атлетіко Жоау Фелішем. Вони підписалися один на одного в соцмережах і активно обмінюються "вподобайками". Також обоє були на Ібіці, проте невідомо, чи проводили вони цей час разом. До слова, Жоау та Серхіо раніше разом грали в Атлетіко.

Зазначимо, що Феліш нещодавно зробив гучну заяву, в якій озвучив бажання грати за Барселону. Це не сподобалося Атлетіко. Керівництво планує відпустити гравця за 80 мільйонів євро. Однак жодних пропозицій ще не надходило.