Любовна історія Жоау Феліша та Магуї Корсейро тривала 4 роки. Дівчина оголосила про розрив стосунків з форвардом лондонського Челсі у своєму Instagram. За її словами, головною причиною такого рішення стала проблема у відстані, адже вона на постійній основі проживає в Португалії.

"Ми з Жоау вдосконалювали один одного протягом кількох років. Останнім часом ми не були разом як пара, але мені пощастило бути частиною його життя. Ми цінуємо всі повідомлення від наших друзів та дбатимемо один про одного у майбутньому", – йдеться у повідомленні.

Проте іспанські ЗМІ переконують, що на закінчення стосунків вплинули скандальні походеньки 20-річної акторки. Дівчину неодноразово помічали в компанії зіркових спортсменів. Корсейро засвітилась з гравцем Тоттенхема Педро Порро під час спільного відвідування нічного клубу. Екс-дівчина Феліша занадто вульгарно поводилась біля футболіста "шпор", тому після того вечора спалахнув величезний скандал.

Згодом чутки про розгульне життя Магуї продовжились, адже її побачили в автівці пілота Формули-1 Ландо Норріса під час Гран-прі в Монако. Також скандальній дівчині приплітали роман з бразильцем Неймаром. Зрештою, тепер Корсейро може не приховувати своє особисте життя, адже її історія з Фелішом закінчилась.