Ліга чемпіонів. Кваліфікація. Перший раунд. Матчі-відповіді

Шериф – Фарул – 3:0 (перший матч – 0:1)

Голи: Талаль, 45+1, Нгом Мбекелі, 99, Адемо,105+1

Флора – Ракув – 0:3 (перший матч – 0:1)

Голи: Зволінскі, 47, 59, Папаніколау, 85

Маккабі Хайфа – Хамрун Спартанс – 2:1 (перший матч – 4:0)

Голи: Шуранов, 69, П'єрро, 84 – Мбонг, 32

Шериф, який раніше очолював Юрій Вернидуб, розпочав матч у невигідному становищі, адже мінімально програв Фарулу у першому поєдинку. Проте ще у першому таймі молдовський клуб розмочив рахунок – Талаль реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Команди в основний час не визначили долю путівки, тому арбітр перевів матч в овертайми. Нгом Мбекелі з близької відстані поцілив у девʼятку та вивів Шериф у другий раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Фінальну крапку в матчі поставив Адемо – 3:0. Український голкіпер Максим Коваль зберіг ворота своєї команди сухими.

У паралельному матчі Ракув зустрічався з Флорою. Поляки активно атакували й це призвело до результативного удару у виконанні Зволінського. Вже у другому таймі він записав дубль у свій актив. Розгромним рахунок зробив Папаніколау. Українець Владислав Кочергін не потрапив у стартовий склад, але зʼявився на полі на 68 хвилині. Він разом з командою зіграє у наступному раунді.

А ось Хамруну Спартанс потрібно було створити чудо, щоб пробитися у наступний раунд, адже у першій зустрічі команда поступилася з рахунком 0:4. Мальтійцям вдалося відіграти один гол, але потім пропустили два.