Прощальний матч Євгена Селезньова

Помаранчево-чорні – Синьо-білі – 8:8 (5:4 в серії пенальті)

Голи: Пуканич, 9, 40+1, 79, Буяльський, 24, Є. Селезньов, 69 (пен.), 80, 80+3 – Є. Селезньов, 17, 57, Шапаренко, 21, 29, Фаталов, 54, 59, Федецький, 70, 77

Нереалізовані пенальті: Погуляйко, 72, 73, 73 (ПЧ)

Востаннє Євген Селезньов з'являвся на полі ще півтора роки тому, а про завершення кар'єри він оголосив нещодавно. Форвард вирішив провести прощальний матч в Ужгороді, участь в якому взяли імениті екс-партнери, тренери, суперники, знамениті друзі та українські воїни. Регламент – два тайми по 40 хвилин, кількість замін необмежена.

Цікаво, що Селезньов розпочав матч за синьо-білих, а Буяльський вийшов у складі помаранчево-чорних.

Рахунок в зустрічі відкрив Адріан Пуканич, який скористався скидкою 16-річного Руслана Селезньова. Батько відповів голом з передачі Руслана Ротаня. Згодом Шапаренко оформив дубль, а Буяльський знайшов чим відповісти. Кополовець також записав до свого активу гол та навіть підготував кумедне святкування, але Юрій Можаровський зафіксував офсайд.

Під завісу тайму Пуканич ще раз змусив Дениса Бойка діставати м'яч із сітки. У перерві провели розіграш м'яча з автографами учасників, за який віддали 100 тисяч гривень. Ці кошти підуть на ЗСУ.

Вже у другій 45-хвилинці актор студії "Квартал 95" Міка Фаталов оформив дубль. Селезньов повторив це досягненням і перейшов до помаранчевих. Євген з пенальті скоротив відставання, а Федецький знову вбив інтригу.

Згодом арбітр вказав на позначку у штрафному синьо-білих. Цей епізод з пенальті виявився доволі кумедним. Пробивати 11-метровий взявся голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко і пробив над воротами. Йому двічі дозволили перебити – поперечка та сейв Бущана. А згодом синьо-білим таки вдалося забити.

Гру довели до серії пенальті. Пробивати мали нагоду не лише учасники, а й маленькі фани. Рибка потягнув удар Федецького, а Селезньов поставив крапку ефектним ударом – 5:4.