"Як прийшов до рішення завершити кар'єру? Дуже просто. Просто перестав кайфувати від футболу. А якщо я не кайфую від футболу, то навіщо в нього грати? Не можна грати без задоволення. Треба отримувати задоволення, адреналін, тепло, любов до нього. А так, просто виходити, це називають "різноробочий".

Коли я починав грати у чемпіонаті України, то і ставлення, і самі клуби були іншими. Я не бачив такого, що робиться зараз. Це різні речі. По-різному ставлюся до того, що було раніше, і що є зараз. Люди не допомагають футболістам грати у футбол. Це божевілля, я не бачу кайфу в цьому.

Чи є відчуття, що я більше нічого не можу дати українському футболу? По-перше, український футбол не хоче. Напевно, так, більше нічого не можу дати. Чи вважаю, що я став культовим футболістом? Не вважаю. Я просто робив те, що мені подобалося. Не соромно дивитися в очі та в дзеркало. Я країні приносив лише добре", – заявив Селезньов в інтерв'ю Sport Arena.

Зазначимо, що 6 червня в Ужгороді буде зіграний прощальний матч нападника. Поєдинок, в якому візьмуть участь чимало футбольних зірок, розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, протягом своєї кар'єри Євген Селезньов захищав кольори українських Шахтаря, Арсенала, Дніпра, Колоса та Миная. За кордоном український форвард виступав за російську Кубань, турецькі Карабюкспор, Акхісарспор та Бурсаспор, а також іспанську Малагу.

Наразі Селезньов є третім найкращим бомбардиром в історії української Прем'єр-ліги зі 117 голами в активі. Більше лише у Максима Шацьких і Сергія Реброва.