"Добрий день, друзі. Євгене, у тебе була яскрава, насичена, емоційна кар'єра. Ти довго чинив опір, але твій час прийшов. Бажаю тобі провести цей день так, щоб він залишився у пам'яті на все життя, і зібрати якнайбільше коштів для ЗСУ. Слава Україні!", – звернувся Шевченко до Селезньова.

"Андрій Миколайович – один з моїх вчителів у період виступу у збірній. Я рівнявся на Шевченка і вчився. Хотів завершити ігрову карʼєру, граючи на одному полі з одним з найвеличніших форвардів світу. На жаль, Андрій Миколайович не зможе взяти участь у нашому матчі. Але записав для всіх вболівальників запрошення. Дякую, Андрію Миколайовичу! Друзі, до зустрічі на Авангарді!", – підписав Євген відеозвернення.

Матч за участі колишніх одноклубників та друзів легендарного форварда відбудеться на стадіоні Авангард 6 червня. Раніше повідомлялось, що приїхати на подію може не менш видатний тренер Сергій Ребров. Коуч поки роздумує над пропозицією. Прощальний поєдинок Євгена Селезньова матиме благодійну місію, адже зібрані кошти з поєдинку будуть направлені на купівлю автівок для бригад ЗСУ.