Ла Ліга, 38 тур

Сельта – Барселона – 2:1

Голи: Вейга, 42, 66 – Фаті, 80

Каталонці оформили чемпіонство ще кілька турів тому, тож цей поєдинок фактично нічого для них не вирішував. Натомість Сельті потрібно було перемагати, щоб залишитися у Ла Лізі.

Барселона повела в рахунку вже на 11-й хвилині, коли Кессьє отримав м'яч у штрафному та без проблем відправив його в сітку. Однак арбітр скористався VAR та скасував гол через офсайд.

Протягом тайму підопічні Хаві створили кілька моментів, зокрема, Лєвандовскі завдав потужного удару, господарів врятувала стійка. Однак, не забиваєш ти – забивають тобі. Вейга опинився на лінії карного майданчика та впевнено прострілив – 1:0.

По перерві Барса більше володіла м'ячем, проте примудрилась пропустити вдруге. Вейга блискуче оформив дубль, пробивши здалеку в дев'ятку. Фаті відіграв один м'яч на 80-й хвилині, забивши головою після подачі Дембеле. Каталонці переважали суперника за всіма показниками, але зрівняти їм так і не вдалося.

Тож, Барселона завершила чемпіонат Іспанії у статусі чемпіона, а Сельта завдяки феєричній перемозі піднялася на 13 місце та врятувалася від вильоту з елітного дивізіону чемпіонату Іспанії.