Ла Ліга, 38 тур

Реал Мадрид – Атлетік – 1:1

Голи: Бензема, 72 (пен.) – Сансет, 47

Нереалізований пенальті: Весга, 10

Вільяреал – Атлетіко – 2:2

Голи: Джексон, 10, Паскуаль, 90+3 – Корреа, 18, 56

Вилучення: Вітсель, 71

Реал та Атлетік розписали нічию. Гості вже на 10-й хвилині зустрічі отримали нагоду пробити 11-метровий удар. Весга поцілив у напрямку лівої стійки, але Куртуа у стрибку потягнув. Реал більше володів м'ячем та контролював гру, проте частіше по воротах били гравці Атлетіка. У їхньому активі 7 ударів, у "вершкових" на два менше.

Одразу по перерві Сансет відкрив рахунок, підібрав м'яч у штрафному та безжально відправив під поперечку. Згодом Берчіче невдало сфолив, тож рефері вказав на позначку – Бензема холоднокровно реалізував пенальті. Вінісіус Жуніор наприкінці гри фактично вивів свою команду, але зробив це із положення поза грою.

Тож, Реал зіграв внічию та став віце-чемпіоном Ла Ліги за підсумками сезону, а Атлетік розташувався на 8-му місці.

У паралельному поєдинку Вільяреал приймав Атлетіко. З перших хвилин команди демонстрували швидкий футбол та бажання перемогти. Таким чином Джексон швидко відкрив рахунок, а за кілька миттєвостей Корреа зумів зрівняти.

У другій половині зустрічі аргентинський вінгер оформив дубль, пробивши з-за меж карного майданчика. Господарі намагалися атакувати та мали намір зрівняти. На 71-й Вітсель пішов у жорсткий підкат та залишив Атлетіко в меншості. Після вилучення Вільяреал дещо активізувався та скористався своєю нагодою у компенсований час. Паскуаль блискучим ударом поховав шанси Атлетіко на віце-чемпіонство.

Тож, Атлетіко фінішував третім в Ла Лізі, а Вільяреал завершив сезон на 5-й сходинці.