"Минуло кілька днів після фіналу Ліги Європи в Будапешті, і я хочу висловити подяку всім нашим фанатам – не тільки тим, які були на стадіоні, а й тим, хто залишився вдома. Хочу подякувати всім, хто бився разом із нами до самого кінця. Хочу подякувати всім вам – починаючи з нашого літнього презентаційного матчу проти Шахтаря і до самого фіналу Ліги Європи в середу ви завжди демонстрували нам свою любов. Ми ніколи не забудемо те, що ви для нас зробили в цьому сезоні.

Ми хотіли подарувати вам більше радості й привезти додому ще один трофей. На жаль, нам не вдалося це зробити. Але з вашою підтримкою все завжди здається простіше – у майбутніх баталіях ми будемо битися разом. Я ніколи не применшував наші амбіції, я завжди намагався вселити впевненість у своїх товаришів по команді, і я продовжуватиму робити це.

У неділю на нас чекає важлива гра, і ми хочемо повернути вам любов, яку ви дарували нам протягом усього сезону. Я тут, щоб нагадати всім, що Рома – це велика сім'я, яка завжди залишатиметься єдиною", – розповів Пеллегріні.

Нагадаємо, у вирішальній дуелі Ліги Європи сезону 2022/23 Севілья перемогла Рому з рахунком 1:1 (пен. 4:1) і підтвердила статус королеви цього турніру.