Серія А, 37 тур

Спеція – Торіно – 0:4

Голи: Віснєвскі, 24 (А), Річчі, 72, Іліч, 76, Карамо, 90+7

Спеції вкрай важлива була перемога над Торіно, адже команду віддаляє від зони вильоту лише один пункт, а в заключному турі Коваленко і Ко зіграють з Ромою.

Старт матчу видався доволі напружений для обох команд. Відзначитися вдалося Спеції, проте у власні ворота. Віснєвскі зрізав після подачі з кутового. На 36-й хвилині арбітр вказав на позначку після грубого фолу гостей у карному майданчику, Спеції вдалося зрівняти, однак рефері вирішив переглянути епізод за допомогою системи VAR. За кілька миттєвостей він змінив своє рішення та скасував пенальті.

По перерві Спеція не вражала. А Торіно вдалося зробити рахунок розгромним. Спочатку Річчі підхопив м’яч у штрафному та потужно пробив по воротах, а через 4 хвилини відзначився Іліч отримав багато вільного простору та реалізував свою нагоду. Нзола наприкінці тайму відіграв один м'яч, проте VAR зафіксував офсайд. Карамо у компенсований час поставив крапку в зустрічі.

Додамо, що український півзахисник Віктор Коваленко спостерігав за матчем із лави для запасних.

Тож, Спеція все ще над зоною вильоту (17 місце, 30 очок), позаду Верона з 31 пунктом, яка у 37-му турі зіграє з Емполі. У разі перемоги, Коваленко і Ко матимуть мізерні шанси, щоб зберегти прописку в Серії А. Торіно завдяки перемозі піднявся на 8 сходинку (53 бали).