Бундесліга. 32 тур

Борусія Д – Борусія М – 5:2

Голи: Мален, 5, Беллінгем, 18 (п), Алле, 20, 32 – Бенсебаїні, 75 (п), Штіндль, 85, Рейна , 90+5

"Джмелі" під завісу сезону впевнено претендують на чемпіонство в Бундеслізі, поступаючись Баварії лише на один заліковий бал. Натомість команда з Менхенгладбаха плентається посередині турнірної таблиці.

Дортмундці розпочали дуже яскраво, уже на 5 хвилині вирвавшись уперед. Мален вдало зіграв головою на добиванні після заблокованого удару Алле. Невдовзі Нойгаус "привіз" пенальті у ворота гостей – вирок холоднокровно реалізував Джуд Беллінгем.

А за кілька хвилин Алле довів рахунок до непристойного, ефектно п'яткою замкнувши дальню стійку – 3:0. Але на цьому форвард "джмелів" не завершив побиття суперника і до перерви розписався у воротах Борусії М ще раз – 4:0.

Менхенгладбазька команда зуміла відзначитися аж наприкінці другого тайму. Гості заробили пенальті, Бенсебаїні розвів м'яч і голкіпера по різних кутах – 1:4. Згодом Штіндль скоротив відставання, але на більше у Борусії М забракло часу. Натомість буквально на останніх секундах ще раз забили господарі. 5:2 – яскрава перемога "джмелів".

Відтак дортмундці продовжують наступати на п'яти Баварії, відстаючи лише на один заліковий бал – друге місце, 67 очок. Борусія М залишається на 11 щаблі – 39 пунктів.