Ліга конференцій. 1/2 фіналу. Перший матч

Вест Хем – АЗ – 2:1

Голи: Бенрахма, 66 (пен.), Антоніо, 76 – Райндерс, 42

Гості матчу з перших хвилин впевнено контролювали м'яч, однак небезпечний момент з'явився у Вест Хема. Бенрахма пробив у правий нижній кут воріт, але Меттью Раян зіграв пильно і видав сейв, не дозволивши йому відзначитись.

Після екватора першого тайму підопічні Мойєса дещо перехопили ініціативу, частіше загрожували воротам суперника та були ближчі до забитого м'яча. Вест Хем завдав 8 ударів, а футболісти АЗ – 5. Однак саме гостям вдалося відкрити рахунок у зустрічі. На 42-й Ван Бредероде віддав пас на Райндерса, а той задав неймовірного удару з далекої відстані.

По перерві "молотки" прагнули відігратися, однак шанс зрівняти рахунок команда отримала лише на 66-й хвилині. Кіпер АЗ надто агресивно зіграв у штрафному, арбітр вказав на позначку. Бенрахма пробив на силу – 1:1. Після забитого Вест Хем заграв жвавіше, цю активність вдалося конвертувати у другий гол. Після подачі з кутового захисник зумів з лінії воріт виштовхати м'яч, однак Антоніо зіграв на добиванні. Це вже 7 гол нападника у поточному сезоні ЛК.

До кінця поєдинку обидві команди змарнували кілька перспективних атак, тож відзначитися більше не вдалося.

Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 18 травня. Стартовий свисток пролунає о 22.00 за київським часом.