ЛК. 1/2 фіналу

Фіорентина – Базель – 1:2

Голи: Кабрал, 25 – Діуф, 71, Зекірі, 90+3

Фіорентина у чвертьфіналі обіграла Лех Познань за підсумками двох матчів з рахунком 6:4. Зазначимо, що за польську команду виступає орендований у київського Динамо півзахисник Георгій Цітаішвілі. А ось Базель залишив позаду Ніццу – 4:2.

У першій половині зустрічі Фіорентина діяла небезпечніше та зуміла один зі своїх моментів перетворити на гол. Мартінес Кварта після навісу у стрибку скинув мʼяч до воротарського майданчика, звідки Кабрал впритул розстріляв ворота суперника. Голкіпер не встиг відреагувати та хоча б спробувати врятувати свої володіння.

По перерві Базелю вдалося відновити паритет. Діуф самостійно протягнув мʼяч з центру поля і з межі штрафного відправив мʼяч у правий нижній кут. Під завісу матчу Мартінес Кварта опинився на вдалій ударній позиції, але змарнував момент та пробив вище. У додатковий час Базель заробив небезпечний штрафний, який завершився голом Зекірі.

Матч-відповідь відбудеться 18 травня о 22:00. Зазначимо, що ще один фіналіст визначиться за підсумком дуелі між Вест Хемом та АЗ.