Ліга 1. Тур 34

Труа – ПСЖ – 1:3

Голи: Шавалерін, 83 Мбаппе, 8, Вітінья, 58, Руїс, 86

У попередньому турі ПСЖ несподівано поступився Лор'яну (1:3). Після цієї гри мережу сколихнули новини про конфлікт парижан з Ліонелем Мессі, який, нібито, самовільно покинув розташування команди. Керівництво клубу вирішило покарати зіркового аргентинця, тому він не потрапив до заявки на гру з Труа.

Відсутність одного з лідерів команди не завадила господарям швидко відкрити рахунок. Після навісної подачі Вітіньї з флангу м'яч полетів за карколомною траекторієї та поцілив у поперечку. Першим на добиванні виявився Мбаппе, який ледь не з лінії воріт переправив м'яч у сітку.

Впродовж усього першого тайму парижани тиснули на ворота суперника, проте майстерність голкіпера Труа заважала збільшити перевагу. На 45-й хвилині Доннарумма вперше серйозно вступив у гру, потягнувши гострий удар у ближній кут.

По перерві Вітінья подвоїв перевагу ПСЖ, з другої спроби обігравши воротаря господарів. Під кінець гри "шампанці" таки відквитали один гол – Шавалерін вдало зіграв на випередженні. Фінальну крапку поставив Руїс, який потужним ударом з меж штрафного майданчика ефектно вколотив м'яч у сітку воріт.

Таким чином парижани продовжують лідирувати у Лізі 1 з 78 очками. Труа безнадійно залишається у зоні вильоту на 19 сходинці (22 очки).