АПЛ. Тур 35

Вест Хем – Манчестер Юнайтед – 1:0

Гол: Бенрама, 27

Поразка Ньюкасла від Арсенала дозволяла Манчестер Юнайтед повернутися на третю сходинку у разі тріумфу над Вест Хемом.

Завдання не видавалося аж надто складним, зважаючи на те, що "молотобійці", які борються за виживання, програли три поспіль матчі. Підопічні тен Хага на правах фаворита активніше розпочали гру, але в середині першого тайму пропустили гол буквально нізвідки. Саїд Бенрама вибіг у контратаку і, перебуваючи в оточенні одразу трьох захисників, зовсім не сильно пробив по воротах з-за меж карного майданчика. Утім, груба помилка Давід де Хеа зробила цей удар результативним.

Кілька гострих моментів створив Вест Хем і після перерви – лондонці були навіть ближчими до гола ніж "червоні дияволи", але Антоніо та Соучек змарнували свої шанси.Томаш, щоправда, забив, але з положення поза грою.

На останніх хвилинах манкуніанці затисли господарів у їхньому штрафному майданчику, але безрезультатно. Манчестер Юнайтед залишився четвертим з відставанням у два очки від Ньюкасла. А от самі "дияволи" лише на бал випереджають Ліверпуль, хоча підопічні Клоппа зіграли на матч більше. Вест Хем на 7 очок відірвався від зони вильоту.