АПЛ, 28 тур

Брайтон – Манчестер Юнайтед – 1:0

Гол: Мак Аллістер, 90+5 (пен.)

Підопічні Де Дзербі мали нагоду відзначитися вже у дебюті гри. Мітома завдав удару зблизька, але Давід де Хеа виконав неймовірний сейв. Протягом тайму команди обмінювалися моментами. Брайтону вдалося 7 разів пробити по воротах суперника, МЮ завдав 10 ударів у відповідь.

По перерві Брайтон впевненіше діяв на полі та був ближчий до забитого м'яча, МЮ такий розклад не до вподоби, тож емоції брали гору. Зокрема, на 70-й хвилині між футболістами відбулася сутичка. Героєм епізоду став Антоні, який грубо порушив правила, чим і спровокував половину команди господарів. Довелося втручатися рефері.

До кінця гри обидва колективи змарнували низку небезпечних моментів – або рятували кіпери, або підводила реалізація. Вже у компенсований арбітром час Брайтон заробив право на пробиття пенальті. Рефері зафіксував гру рукою за допомогою VAR. Мак Аллістер підійшов до позначки та потужним ударом вирвав перемогу для своєї команди.

Тож, Брайтон піднявся на 6 сходинку, набравши 55 очок, та тепер перебуває у зоні єврокубків. Манчестер Юнайтед розташовується на 4-му місці (63 пункти).