Ла Ліга, 33 тур

Жирона – Мальорка – 2:1

Голи: Бернарду, 45+2, Кастельянос, 84 – Мурікі, 80 (пен.)

Перша половина зустрічі видалася доволі повільною, проте під завісу тайму Жирона все ж таки зуміла відзначитися. Спочатку Циганков заробив на собі штрафний, який взявся виконувати Рікельме, а Ромеу головою забив, однак рефері не зарахував взяття воріт через порушення правил у карному майданчику гостей.

Та це не завадило "біло-червоним" вийти вперед. Через лічені хвилини Віктор Циганков пробив черговий штрафний, м'яч після рикошету від Санчеса підхопив Бернардо та змінив рахунок на табло.

По перерві Мальорка забила, щоправда, з офсайду. Підопічні Мічела завдали кілька небезпечних ударів по воротах суперника, гості ж намагалися зрівняти. На 77-й хвилині арбітр вказав на позначку у штрафному Жирони – Буено завалив на газон Мурікі. Форвард блискучим ударом відновив паритет, однак через 4 хвилини Кастельянос зумів вивести свою команду вперед, пробивши головою після передачі з флангу.

Кінцівка зустрічі була напруженою, адже Жирона намагалася втримати перемогу, натомість футболісти Мальорки прагнули вирвати бодай нічию, але реалізація була не на їхньому боці.

Український півзахисник Віктор Циганков провів на полі 90 хвилин та допоміг своїй команді забити перший м'яч, навісивши зі штрафного.

Тож, Жирона підіймається на 7-му сходинку Ла Ліги, набравши вже 47 очок, Мальорка 12-та (41 пункт).