Прімера. Тур 33

Атлетіко – Кадіс – 5:1

Голи: Грізманн, 2, 27, Мората, 49, Карраско, 57 (п), Моліна, 73 – Лосано, 72

У першому колі Кадіс несподівано здолав Атлетіко 3:2, тож бажання реваншуватися "матрацники" продемонстрували буквально з перших секунд.

Уже на другій хвилині Антуан Грізманн класно пробив у кут з меж карного майданчика. Підопічні Сімеоне продовжили домінувати і після забитого голу. У першому таймі господарі дозволили Кадісу завдати лише одного удару, та й той повз ворота. Самі ж мадридці змогли подвоїти перевагу зусиллями все того ж Грізманна. Француз забив уже 13-й гол у сезоні, крім того, в його активі 12 асистів. За сумою результативних дій Антуан ділить лідерство у Прімері з Робертом Лєвандовскі (19+6).

Одразу на початку другого тайму свій 13-й м’яч у чемпіонаті забив і Альваро Мората, а невдовзі Карраско з пенальті поховав навіть примарну надію Кадіса на порятунок. До честі гостей, вони все ж спромоглися на гол престижу, але одразу отримали п’ятий м’яч у свої ворота.

Атлетіко підійнявся на другу сходинку, обійшовши Реал. "Матрацники" попереду на один бал. Щоправда, до лідера чемпіонату Барселони прірва у 13 очок. Кадіс має лише один бал гандикапу перед зоною вильоту.