Прімера. 33 тур

Реал Сосьєдад – Реал Мадрид – 2:0

Голи: Кубо, 47, Барренечеа, 85

Вилучення: Карвахаль, 61

"Вершкові" у попередньому турі Ла Ліги здолали Альмерію (4:2), однак перед цим зробили королівський подарунок Барселоні, поступившись з аналогічним рахунком Жироні. За кілька годин до дуелі у Сан-Себастьяні відбувся поєдинок на Камп Ноу – каталонці в більшості мінімально обіграли Осасуну (1:0).

У першому таймі мадридці завдали три удари у площину воріт, суперники відповіли одним. Однак відкрити рахунок до перерви нікому не вдалося. Натомість уже на 47 хвилині баски поставили на вуха рідні трибуни. Мілітао невдало віддав на Куртуа – помилкою оборонця скористався Кубо, проштовхнувши м'яч у ворота перед самим носом у бельгійського голкіпера. До слова, контракт японця тривалий час належав мадридському гранду, а до Сосьєдада він приєднався лише минулого року.

Ще більше дьогтю до гри "вершкових" додав Карвахаль, достроково покинувши поле на 61 хвилині. Захисник заробив другу жовту за брутальну атаку у підкаті проти Муньйоса. Під завісу протистояння гості отримали ще одного ляпаса: ворота Куртуа зблизька розстріляв Барренечеа – 2:0.

Команда Анчелотті так і не змогла відіграти хоча би один м'яч. Від Барселони "бланкос" відстають на 14 очок, а в спину їм дихає Атлетіко. У "матрацників" лише на 2 пункти менше, ніж у "вершкових", але один поєдинок у запасі. А от Сосьєдад впевнено почувається на четвертій сходинці Прімери.