Ла Ліга. Тур 33

Барселона – Осасуна – 1:0

Гол: Альба, 85

Вилучення: Хорхе Еррандо Орос, 27

Каталонці ще з перших хвилин захопили мʼяч під свій контроль. Бальде отримав хороший шанс розмочити рахунок з меж воротарського, проте голкіпер чудом врятував свою команду. Невдовзі Еррандо Орос штовхнув Педрі, зірвавши перспективну атаку суперника. За цей фол останньої надії арбітр показав червону та залишив гостей у меншості. Араухо після подачі з кутового головою пробив по воротах – мʼяч зрадницьки пролетів вище. Барселоні так і не вдалося вийти вперед до перерви, попри чисельну перевагу.

У другому таймі Лєвандовскі виграв боротьбу на другому поверсі, але удар відверто не вийшов. За кілька миттєвостей Фернандесу довелося рятувати свою команду після пострілу де Йонга. Каталонці повністю притиснули суперника до своєї половини поля.

Голкіпер Осасуни помилився та вибив прямо в ногу Торресу. Гостям відверто пощастило, що мʼяч не опинився у сітці. Лєвандовскі навіть вдалося забити, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Лише на 85 хвилині Альба відзначився голом у ближній кут та приніс перемогу "блаугранас".

Отже, Барселона на першому місці в Ла Лізі з 82 очками. Реал відстає на 14 балів, але має матч у запасі. А ось Осасуна опинилася на 9 місці та має у своєму активі 44 очки.