Чемпіонат Англії. Тур 34

Брайтон – Вулверхемптон – 6:0

Голи: Ундав, 6, 66, Гросс, 13, 26, Велбек, 39, 48

Крістал Пелас – Вест Хем – 4:3

Голи: Айю, 15, Заха, 20, Шлуп, 30, Езе, 66 (п) – Соучек, 9, Антоніо, 35, Агерд, 72

Брентфорд – Ноттінгем – 2:1

Голи: Тоні, 82, Дасілва, 90+4 – Данілу, 45+1

Зважаючи на насичений графік матчів, Роберто Де Дзербі дав відпочити кільком основним гравцям Брайтона у поєдинку проти Вулверхемптона – Мак Аллістер, Мітома та Кайседо залишилися на лаві запасних.

Втім, це не завадило господарям відзначитися двічі вже до 13-ї хвилини. Такий старт настільки шокував гостей, що отямитися вони не змогли вже до фінального свистка. Брайтон ще двічі забив до перерви та стільки ж разів у другому таймі. По дублю оформили троє підопічних Де Дзербі – Деніз Ундав, Паскаль Гросс та Денні Велбек. Подібне трапилося лише уп’яте в історії англійського чемпіонату.

Брайтон же взагалі уперше за час своїх виступів в АПЛ забив 6 голів в одному матчі. Підопічні Де Дзербі підійнялися на восьме місце і лише на бал відстають від сьомого Ліверпуля, маючи гру в запасі.

Ще результативнішою видалася дуель екс-клубу Андрія Ярмоленка Вест Хема проти Крістал Пелас. Тут, щоправда, старалися обидві команди. "Молотобійці" швидко відкрили рахунок, але ще до перерви отримали три м’ячі у відповідь. Антоніо скоротив відставання Вест Хема до мінімуму, та у другому таймі команди обмінялися голами, тож 4:3 за Крістал Пелас.

Брентфорд у компенсований час вирвав перемогу у Ноттінгем Форест, поступаючись 0:1 до 82-ї хвилини. Поразка Фореста дає шанс Лестеру та Евертону вибратися із зони вильоту.