АПЛ. Тур 33

Тоттенхем – Манчестер Юнайтед – 2:2

Голи: Санчо, 7, Рашфорд, 44 – Порро, 56, Сон, 79

Після ганебної виїзної поразки у поєдинку з Ньюкаслом (1:6) Тоттенхем вирішив попрощатись з Крістіаном Стелліні, який тимчасово був призначений головним тренером команди. До гри з Манчестер Юнайтед лондонський колектив готував Раян Мейсон.

"Червоні дияволи" засмутили нового наставника "шпор" вже на старті матчу. Санчо отримав передачу на межі карного майданчика, елегантно прибрав двох суперників та спрямував м'яч точно у дальній кут. Повернути паритет у грі не вдавалось Перішічу – його удари впевнено відбивав Де Хеа.

На 44-хвилині найкращий бомбардир МЮ у цьому сезоні подвоїв перевагу своєї команди. Рашфорд обіграв Дайєра та потужним ударом прошив Форстера. Таким чином, форвард записав до свого активу 16-й гол у чемпіонаті.

По перерві "шпорам" таки вдалось відквитати один гол. Після метушні у карному майданчику Манчестера м'яч відлетів у ноги Порро – іспанець без зайвих роздумів завдав вбивчого удару у саму дев'ятку воріт. За кілька хвилин Сон загадковим чином змарнував свій епізод, промахнувшись з дуже гарної позиції.

Зрештою, вінгер таки зміг вирвати нічию для своєї команди. Кейн вирізав точну передачу, а Сону залишалося лише підставити ногу – 2:2.

Отже, після двої поспіль поразок Тоттенхем таки здобуває заліковий бал та піднімається на 5 сходинку турнірної таблиці (54 очки). Манчестер Юнайтед залишається на 4 місці з 60 очками.