Нагадаємо, напередодні манкуніанці вилетіли з Ліги Європи, поступившись у чвертьфіналі Севільї із загальним рахунком 2:5. Тепер "червоні дияволи" ще рішучіше налаштовані повторити схему Манчестер Сіті, який минулого літа залишився "в плюсі" на 20 мільйонів фунтів стерлінгів. І це попри коштовне придбання норвезького суперталанта Ерлінга Холанда. За неофіційними даними, "містяни" виклали за нього 60 мільйонів.

Під загрозою у складі "червоних дияволів", зокрема, опинився Харрі Маугвайр, стверджує Daily Mail. Після його обрізки манкуніанці пропустили перший гол у матчі проти Севільї. Окрім того, клуб нібито хоче попрощатися з екс-зіркою Шахтаря Фредом, а також зі Скоттом Мактомінаєм, Антоні Марсьялем та Аароном Ван-Біссакою. Таким чином МЮ хоче накопичити достатньо коштів, щоб Тен Хаг міг купити одну суперзірку за 100 мільйонів.

У халепу вляпався і Давід Де Хеа. Через ляп голкіпера МЮ пропустив третій гол: іспанець невдало зіграв на виході і подарував м'яч Ен-Несірі, який оформив дубль. Угода Де Хеа завершується цього літа. Хоча контракт з Де Хеа розривати не планують, очікувати на покращення його умов голкіперу не варто. Втім, зарплата в іспанця і зараз дуже висока та сягає 375 тисяч фунтів на тиждень.