"Червоні дияволи" зазнали розгромної поразки від Севільї (3:0) у другому матчі чвертьфіналу Ліги Європи. І поступившись із загальним рахунком в серії 2:5, припинили боротьбу в турнірі.

"О Боже, о Боже. Яка ж принизлива ганьба для Юнайтед. І запам’ятайте… Цей переоцінений клоун Тен Хаг думав, що принизити Роналду та вигнати його – це розумний крок", – написав журналіст у Twitter.

Нагадаємо, саме скандальне інтерв'ю португальця Пірсу Моргану стало останньою крапкою в конфлікті ексцентричного форварда з манчестерським клубом. Роналду звинуватив Тен Хага в неповазі, а менеджмент у стагнації Манчестер Юнайтед. Достроково розірвавши контракт з манкуніанцями, Кріштіану перейшов у Аль-Наср, який виступає в чемпіонаті Саудівської Аравії.

До слова, наставник МЮ дав свою версію причини поразки від Севільї: "Справа не в травмованих футболістах, а у тих, хто був на полі. Вони повинні грати. Я вірю в них і довіряю. Але ми не були готові до поєдинку, а цього не має траплятися, коли ти виступаєш за Манчестер Юнайтед", – цитує Тен Хага сайт УЄФА.