Бен Мі розповів, що під час матчів норвезький нападник...щипає опонентів. "Холанд потужний хлопець, і в нас із ним була невелика штовханина. Ми щипали один одного. Чесно кажучи, Ерлінг щипався більше. Але я не проти, мені це подобається.

Звичайно, ми намагаємося застосовувати проти Холанда силу і прагнемо завадити йому зайняти ту позицію, яку він хоче", – цитує захисника "бджіл" Daily Mail. До слова, востаннє підопічні Гвардіоли зустрічалися з Брентфордом ще восени минулого року. Тоді "містяни" перемогли з рахунком 3:1.

Нагадаємо, зірковий норвежець впевнено лідирує у бомбардирських перегонах АПЛ цього сезону. У його активі 32 забитих м'ячі у 28 поєдинках. На другій позиції йде нападник Тоттенхема Харрі Кейн – у нього аж на 9 голів менше.

Окрім того, Холанд 11 разів розписався у воротах суперників Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Форвард манкуніанців матиме шанс покращити цю статистику вже завтра, 19 квітня. У другому матчі чвертьфіналу ЛЧ його команда на виїзді зіграє з Баварією. У першій грі Ман Сіті знищив мюнхенців з рахунком 3:0. Холанд відзначився на 76 хвилині.