Кубок Франції, 1/2 фіналу

Аннесі – Тулуза – 1:2

Голи: Босетті, 45+4, з пенальті – Абухлаль, 36, Хаібі, 85

На попередній стадії Аннесі вибив Марсель з Маліновським з турніру, перегравши їх у серії пенальті (2:2, 7:6 по пенальті). Тулуза знищила Родез в 1/4 фіналу (6:1).

Гості поєдинку з перших хвилин діяли активніше, гравцям Аннесі вдавалося впевнено оборонятися, а згодом і створити свої моменти. На 20-й хвилині Демонсі взявся виконувати штрафний, пробив під праву стійку, але Четіль Хауг у стрибку виконав сейв.

Згодом Тулузі вдалося конвертувати свою перевагу в забитий м'яч. Бранко ван ден Бомен подав у карний майданчик, Абухлаль відгукнувся, пробивши повз голкіпера – 0:1. Вже у компенсований час рефері зафіксував фол та призначив пенальті у ворота гостей – довелося переглядати VAR. Босетті cпокійно реалізував 11-метровий, воротар не вгадав напрямок польоту м'яча і стрибнув у протилежний бік.

По перерві команда з Ліги 1 продовжувала тиснути на суперника, однак ударів по воротах практично не було від обох колективів. Під завісу гри захисник Аннесі втратив м'яч, чим скористалися суперники. Хаібі зумів зорієнтуватися та вивів свою команду вперед. Господарям вдалося зрівняти, однак з офсайду, після цього вони діяли агресивніше. Але врятуватися у них не вийшло.

Таким чином, у фіналі Тулуза зустрінеться з Нантом. Цей матч відбудеться 29 квітня.