Сьогодні, 6 квітня, ПСЖ опублікував відеоролик, у якому закликав своїх вболівальників продовжувати абонементи на відвідування домашніх матчів. Головною персоною звернення став зірковий француз Кіліан Мбаппе. Також з гравців першої команди був присутній Нуну Мендеш.

Вінгеру парижан не сподобалось, що пресслужба проігнорувала інших лідерів команди і сконцентрувала увагу саме на його персоні . До того ж, Кіліан звинуватив ПСЖ в порушенні іміджевих прав, адже його не повідомили про призначення цього відеозвернення.

"Я подивився відео про продовження абонементів. Заявляю: мене не поінформували про зміст цього інтерв'ю. Це виглядало як звичайне інтерв'ю для маркетингу. Я не згоден з публікацією цього відео, ось чому я борюся за індивідуальні іміджеві права. ПСЖ – великий клуб і велика сім'я, але аж ніяк не Кіліан Сен-Жермен", – написав нападник у своєму Instagram.

Кіліан Мбаппе зіграв за парижан у цьому сезоні 34 поєдинки. В його активі 31 забитий гол та 8 результативних передач. ПСЖ посідає перше місце турнірної таблиці Ліги 1 (66 очок). Його найближчі переслідувачі Ланс та Марсель мають між собою рівну кількість очок та відстають від парижан на 6 залікових балів.