Українська Прем’єр-ліга. 19-й тур

Металіст – Колос – 0:0

На міжнародну паузу ковалівці пішли в ролі претендентів на місце в зоні єврокубків. Натомість Металіст застряг у зоні вильоту з 11-матчевою серією без перемог.

У першій половині команди не створили надто багато моментів. Харків'яни мали отримати право пробити пенальті. На 16-й хвилині оборонець Колоса зіграв рукою у штрафному, але арбітр не помітив порушення. Під завісу тайму найкращу нагоду відкрити рахунок змарнував Безбородько. Кравченко з правового флангу прострілив на Дениса, той успішно поборовся з Мизюком, але не влучив у площину воріт.

Вже на старті другої половини Кравченко штовхнув у спину Демченка – цього разу арбітр призначив пенальті. Втім Прядун його не реалізував – пробивав на силу, але Волинець ефектно врятував Колос. Металіст ненадовго відчув впевненість. Наумець запам'ятався ефектним проходом до воріт з флангу. Обіграв Чорноморця і Гончаренка, але не впорався з Мільком. Господарі взялись контролювати м'яч, однак створювати дійсно гострі моменти їм так і не вдавалося – 0:0.

Додамо, Металіст не зміг здобути перемогу вже у 12 матчах поспіль – 14 місце, 18 очок. Колос посідає 6 місце з 24 заліковими балами в активі.