"Звісно, було важко грати проти висококваліфікованих футболістів збірної Англії, але ми намагалися грати у свій футбол. Розбирали суперника і знали, як він буде діяти.

Перший гол вийшов таким, як вони зазвичай грають. Була така якісна передача, що м'яч пішов по головах і ніхто не встиг зіграти. Я хотів зіграти, але не влучив по м'ячу. Другий гол – це вже клас гравця. Намагались виходити вперед, щоб створювати моменти, але було важкувато.

Як в команді сприймають відсутність постійного головного тренера? Нічого, ми всі професіонали своєї справи. Це великий професіоналізм – що Руслан Петрович погодився очолити збірну. Якби він не погодився, то хто б прийшов? Можливо, не можуть домовитися з новим головним тренером, і саме на цей збір поставили Руслана Петровича. Всі були в захваті від того, що він нам запропонував, який тренувальний процес був, атмосфера в команді – все було на високому рівні.

Ми ще поборемося за вихід на Євро-2024. Завжди є шанси, тим паче зараз тільки перша гра. Буде ще багато матчів. Будемо грати й номінально вдома – звісно, хотілось би зіграти в Україні... У нас ще будуть великі шанси, щоб перемагати, здобувати очки та виходити на Євро", – сказав Караваєв у коментарі Tribuna.