Відбір на Євро-2024. Другий тур.

Група J

Ліхтенштейн – Ісландія – 0:7

Голи: Олафссон, 3, Гаральдссон,38, Гуннарссон, 48, 68, 73, Гудйонссон, 85, Елертссон, 87

Група Н

Словенія – Сан-Марино

Голи: Шешко, 57, Ді Майо, 60

Скандинавам знадобилося лише три хвилини, щоб забити Ліхтенштейну. Після удару Олафссона з-за меж карної зони м'яч зрикошетив від оборонця господарів і по-зрадницьки залетів у сітку. Голкіпер лише розгублено провів його поглядом. Ще до перерви ісландці подвоїли перевагу: капітан гостей Гуннарссон закиданням з глибини поля знайшов Гаральдссона, який вразив ворота футбольного карлика.

Одразу по перерві Гуннарссон записав у свій актив ще й гол, довівши рахунок до розгромного 3:0. А до завершення дуелі встиг оформити хет-трик – 5:0. Однак на цьому катастрофа для господарів не завершилася. Гудйонссон і Еллертссон довели цифри на табло до геть непристойних – 7:0. Ісландія розташувалася на третій сходинці у своїй групі (3 пункти), Ліхтенштейн без очок – на останній.

Словенія змогла відкрити рахунок у паралельному матчі зі Сан-Марино аж на 57-й хвилині. Комбінаційна атака, до якої долучився екс-зірка Динамо Беньямін Вербіч, завершилася серією рикошетів, після якої м'яч залетів у ворота гостей. Невдовзі Сан-Марино полегшило завдання супернику – Ді Майо записав у пасив автогол – 2:0. Після цієї перемоги словенці очолили свій секстет (6 очок), Сан-Марино – на самому дні турнірної таблиці.