Кубок Англії, чвертьфінали

Шеффілд Юнайтед (другий дивізіон) – Блекберн (другий) – 3:2

Голи: Галлахер, 28 (аг), Макберні, 81, Дойл, 90+1 – Бреретон, 21 (пен.), Смодіч, 60

Брайтон – Грімсбі (четвертий) – 5:0

Голи: Ундав, 6, Е. Фергюсон, 51, 70, Марч, 82, Мітома, 90

Манчестер Юнайтед – Фулхем – 3:1

Голи: Фернандеш, 75 (пен.), 90+6, Забітцер, 77 – Мітровіч, 50

Вилучення: Вілліан, 72, Мітровіч, 73 (обидва – Фулхем)

Вчора Манчестер Сіті роздер Бернлі (6:0), а сьогодні визначились решта 3 півфіналістів. День починався з перестрілки представників Чемпіоншипу. Блекберн двічі виходив уперед, але Шеффілд постійно знаходив сили для відповіді. У наступний раунд "клинків" вивів Томас Дойл, якому в компенсований час вдався розкішний удар з-за меж карного майданчика.

У матчі Брайтона і Грімсбі інтриги було значно менше. Команда Ліги 2 сенсаційно дійшла до цієї стадії, але казка жорстоко обірвалась. Підопічні Де Дзербі настріляли скромному супернику 5 голів, дубль в активі 18-річного Евана Фергюсона.

Центральний поєдинок стадії проводили Манчестер Юнайтед і Фулхем. У складі лондонців є 2 екс-легіонери Шахтаря – Вілліан вийшов зі старту, Соломон розпочав у запасі. Перший тайм завершився без голів, а вже на 50-й хвилині Мітровіч вивів лондонців уперед.

Фулхем надто захопився і сам вигадав проблеми на свою голову. "Котеджери" великми силами пішли на кутовий, який завершився контратакою МЮ. Санчо прибрав кіпера, але Вілліан на лінії відбив удар Джейдона рукою. Повтор допоміг польовому арбітру розібратися в епізоді – пенальті та вилучення бразильця за фол останньої надії. Мітровіч вирішив добити Фулхем своїм вилученням за штовханину з рефері!

Юнайтед за 2 хвилин перевернув все на свою користь. Бруну реалізував пенальті, а Забітцер п'ятою ефектно замкнув простріл Шоу. На останніх хвилинах Бруну добив Фулхем з передачі Фреда (ще один колишній гравець Шахтаря). У півфіналах буде два Манчестери.