Ліга 1, 28 тур

ПСЖ – Ренн – 0:2

Голи: Токо-Екамбі, 45, Калімуендо, 48

ПСЖ після вильоту з інших турнірів розважався в чемпіонаті 4 перемоги поспіль. Ренн також встиг вилетіти з Ліги Європи від Шахтаря, а в Лізі 1 набрав 4 очки за 3 тури.

Дебют зустрічі був затьмарений моторошною травмою Мелінга. Норвежець перервав простріл суперника ціною гомілкостопа, який викрутився під неприроднім кутом. ПСЖ очікувано захопив інціативу і створив три хороші нагоди до перерви. Втім, 37-річний Стів Манданда впорався з ударами Мбаппе (двічі) та Мессі.

Розплата за марнотратство настала на 45-й хвилині. Буріжо чудовим закиданням на 40 метрів знайшов Токо-Екамбі, який в оточенні двох захисників знайшов момент для удару низом. Ренн несподівано пішов переможцем на перерву, а в дебюті другого тайму ще раз ошелешив чемпіона. Арно Калімуендо лише влітку перейшов у Ренн з ПСЖ за 20 мільйонів євро, а сьогодні засмутив колишню команду – 2:0. 21-річний форвард святкував свій гол без зайвих емоцій.

Манданда продовжив стояти стіною, відбиваючи всі удари ПСЖ. Команда Гальтьє зазнала неприємної поразки, але зберігає хороший відрив від Ланса (9 очок) і Марселя (10, ще є матч в запасі). Ренн змістив Лілль з п'ятої сходинки, яка означає єарокубки.